Verwen mama met de moederdagbrunch op 13 mei.

Binnenkort leggen we mama weer in de watten. Zoek je nog een leuk cadeau? Maak er een uitstap van met het hele gezin en kom smullen van de moederdagbrunch bij Feestzaal Den Ast. Noteer 13 mei alvast in je agenda!

Feestzaal Den Ast • Moederdagbrunch

Vanaf 11.30 uur leggen we de mama’s en de andere gasten in de watten. Geniet van het aperitief met bubbels en hapjes van de chef, en laat je daarna verlekkeren door de koude en warme buffetten. Afsluiten doen we rond 16 uur met koffie en desserts – om vingers en duimen bij af te likken.

Laten we je mama zomaar naar huis gaan? Nee hoor, alle moeders krijgen een bijzondere attentie mee. We maken er een onvergetelijke dag van.

Reserveren?

Voor 65 euro per persoon kom je lekker brunchen tijdens moederdag – aperitief, wijnen, frisdrank, water, koffie en lichte bieren inbegrepen. Kinderen jonger dan 4 feesten gratis mee en voor kinderen van 4 tot 12 jaar betaal je 25 euro.

Wil je reserveren of heb je nog vragen? Bel David De Coster op 0491 87 63 24.

Nieuwe uitbaters en vernieuwd interieur

Sinds begin dit jaar zijn Nathalie en David de nieuwe uitbaters van Feestzaal Den Ast. Bovendien steken de feestzalen in een nieuw kleedje. Benieuwd? Kom eens kennismaken!

Contacteer ons

Wat zeggen de gasten over Feestzaal Den Ast?

Geloof ons niet op ons woord.
Lees wat andere feestvierders en bedrijven vinden van Feestzaal Den Ast.

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!