Verslag van een geslaagde feestavond.

Donderdag 22 maart was het zover: samen met vrienden, familie en kennissen vierden we de heropening van Feestzaal Den Ast. Het was een fantastische avond met meer dan 190 feestneuzen.

Een feeërieke, wandelende tafel verwelkomde de gasten met een lekker glaasje. En na een verkenning van de verschillende zalen, belandden we met z’n allen in het pakhuis – voor nóg meer lekkers.

Mysterieuze trucs

De oesters vielen in de smaak, en de cocktails en mocktails waren onweerstaanbaar – net zoals de mysterieuze trucs waarmee de aanwezige mentalist het publiek verbaasde. Ondertussen was het keukenteam van Feestzaal Den Ast volop bezig met de voorbereiding van de warme en koude buffetten.

Tevreden gasten

Nathalie en David namen het woord voor de langverwachte openingsspeech en kregen daarna felicitaties van burgemeester Kris Leaerts die ook aanwezig was.

Toen was het tijd voor de kers op de taart: de buffetten werden geopend met een symbolische druk op de knop en het bijbehorende binnenvuurwerk. Het feest kon niet meer stuk. En de reacties van de gasten? Die vonden het een onvergetelijke avond in een prachtig vernieuwde feestzaal. Dat smaakt duidelijk naar meer.

Wat zeggen de gasten over Feestzaal Den Ast?

Geloof ons niet op ons woord.
Lees wat andere feestvierders en bedrijven vinden van Feestzaal Den Ast.

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!