Eventlocatie voor je congres en studiedag

Organiseer je een congres of studiedag? Dan wil je een stijlvolle locatie en een team dat je evenement tot in de puntjes verzorgt. Bij Feestzaal Den Ast in Kampenhout vind je een toplocatie.

Je studiedag in de gepaste sfeer

Bij Feestzaal Den Ast kies je uit 3 zalen voor je congres of studiedag. Die kleden we voor jou aan in de gewenste sfeer. Vanzelfsprekend is alles aanwezig wat je op een professioneel event verwacht: internet, beamer, whiteboard, flipchart, micro’s en geluidsinstallatie. En op de dag zelf zorgt het team van Feestzaal Den Ast ervoor dat alles vlot verloopt.

Catering op je studiedag en congres

Heb je een uitgebreid programma? Dan is het belangrijk dat je deelnemers van je event in de watten legt. Koffie tijdens de ontvangst en de pauzes, versnaperingen en lunch. En misschien een receptie met hapjes als afsluiter. Geef je verwachtingen en budget door aan Nathalie en David. Dan krijg je een voorstel op maat voor je studiedag of congres.

Uitstekend bereikbare eventlocatie

Het is belangrijk dat je deelnemers snel en gemakkelijk op locatie raken. Feestzaal Den Ast ligt in Kampenhout, centraal tussen Brussel, Leuven en Mechelen. En naast de deur vind je een parking voor meer dan 100 auto’s.

Feestzaal Den Ast: centrale ligging en goed bereikbaar

Feestzaal Den Ast vind je in Kampenhout: uitstekend bereikbaar vanuit Brussel, Leuven en Mechelen. Bovendien is er een grote parking naast de feestzaal voor meer dan 100 auto’s. Alles is aanwezig om een absolute topper te maken van je personeelsfeest.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle zalen

  • Voor events van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties en andere events in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

  • Internet, beamer, whiteboard, flipchart, micro’s en geluidsinstallatie

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!