Eventlocatie voor je vakbeurs

Een vakbeurs organiseren brengt veel voorbereidingswerk met zich mee. Je werkt een aantrekkelijk programma uit, verzamelt interessante standhouders en maakt je doelgroep warm om je beurs te bezoeken. Een geschikte locatie voor je beurs vind je bij Feestzaal Den Ast in Kampenhout.

Voor beurzen tot 500 deelnemers

Drie zalen die uitstekend zijn voor kleine en middelgrote vakbeurzen, dat is Feestzaal Den Ast. En je krijgt er een topteam bij dat je helpt met de voorbereiding van je evenement. Ook tijdens je beurs reken je op het team van Feestzaal Den Ast om alles in goede banen te leiden.

Uitstekend bereikbare locatie voor je vakbeurs

Organiseer je een beurs, dan is de bereikbaarheid ervan ontzettend belangrijk. Daarom zit je goed bij Feestzaal Den Ast: die evenementlocatie ligt in Kampenhout, centraal tussen Brussel, Leuven en Mechelen. Bovendien heeft Feestzaal Den Ast een parking voor meer dan 100 auto’s.

Locatie voor je beurs: met of zonder catering

Denk je aan een welkomstdrankje voor je bezoekers of een gezellige koffiehoek waar de deelnemers van je evenement even op adem komen? Voorzie je ’s middags een broodjeslunch of een receptie als afsluiter? Alles is mogelijk. Neem contact op met Nathalie en David en geef je wensen door, samen met je budget. Dan krijg je snel een uitgewerkt voorstel op maat.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle zalen

  • Voor events van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties en andere events in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

  • Internet, beamer, whiteboard, flipchart, micro’s en geluidsinstallatie

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!