Eventlocatie voor vergadering en workshop

Vergaderen doe je meestal in je bedrijf. Maar soms is het goed om op locatie te gaan. Waarom? Omdat een nieuwe omgeving de creativiteit aanwakkert. Ook de discretie is soms mooi meegenomen. Bij Feestzaal Den Ast vind je de ideale locatie voor kleine én grote vergaderingen of workshops.

Eventlocatie voor grote én kleine bijeenkomsten

Van een vergadering met 5 deelnemers tot workshops met 300 aanwezigen – al dan niet verdeeld in kleine groepen. Bij Feestzaal Den Ast vind je 3 grote, sfeervolle zalen voor elk soort bedrijfsevenement. De zalen delen we op in sfeervolle compartimenten zodat rust, aandacht en discretie verzekerd zijn.
Tijdens warme dagen is het grote tuinterras van Feestzaal Den Ast een plus: de lente- of zomerzon doet wonderen tijdens een brainstormsessie.

Catering voor je vergadering en workshop

Honger of dorst gaat niet samen met efficiënt werken. Daarom reken je op het team van Feestzaal Den Ast voor de catering. Jij bepaalt de formule: koffie en versnaperingen voor tijdens de vergadering of workshop. Of voorzie je ’s middags ook een lunch met broodjes of meer? Geef je wensen en budget door aan Nathalie en David. Dan krijg je even later een voorstel op maat.

Perfect bereikbare vergaderlocatie

Feestzaal Den Ast ligt in Kampenhout en is vlot bereikbaar vanuit Brussel, Leuven en Mechelen. Bovendien is er een grote parking vlak naast de deur. Alles wat je nodig hebt tijdens een professioneel event is aanwezig: internet, beamer, whiteboard, flipchart, micro’s en geluidsinstallatie.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle zalen

  • Voor events van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties en andere events in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

  • Internet, beamer, whiteboard, flipchart, micro’s en geluidsinstallatie

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!