Kom brunchen op 12, 26 of 30 mei voor je communie- of lentefeest.

Zoek je een leuk idee voor je communie- of lentefeest?
Bij Feestzaal Den Ast organiseren we op 12, 26 en 30 mei een sfeervolle brunch voor de kleine feestvierders.

Feestzaal Den Ast • Brochure communiefeest & lentefeest 2019
Download Brochure

Op 12, 26 en 30 mei organiseert Feestzaal Den Ast een bijzonder sfeervolle brunch ter gelegenheid van de kleine feestvierders. Op 12 mei zetten we uiteraard ook de mama’s in de bloemetjes ter gelegenheid van Moederdag.

U en uw gasten worden vanaf 11u30 ontvangen met een sprankelend glaasje cava en hapjes van de chef.

Vanaf omstreeks 12u30 tot 16u30 kan u genieten van onze smakelijke buffetten.

U wordt uitgenodigd aan ons voorgerechtenbuffet, waar u een ruime keuze heeft aan vis, schaaldieren, kleine koude gerechten zoals bv carpaccio‘s en een uitgebreid saladebuffet. Dit buffet wordt verder uitgebreid met soep en enkele warme gerechten.

Voor het hoofdgerecht kan u aanschuiven aan ons buffet met vleesversnijdingen alsook passende groentegarnituren en sauzen. Ter afsluiting is er het dessertenbuffet met een uitgebreide keuze aan zoete lekkernijen en kaas vergezeld met koffie en thee.

Op deze data voorzien we uiteraard ook een springkasteel en een exclusief kinderbuffet met lekkernijen bestemd voor de allerkleinsten. Aan het dessertenbuffet schuiven zij onder begeleiding aan het ‘grote mensen’ dessertenbuffet aan.

Meer weten? Of plan je jouw feest liever op een andere datum? De communiebrochure van Feestzaal Den Ast maakt je wegwijs in álle mogelijkheden.

Wat zeggen de gasten over Feestzaal Den Ast?

Geloof ons niet op ons woord.
Lees wat andere feestvierders en bedrijven vinden van Feestzaal Den Ast.

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!