Feestzaal voor je communiefeest of lentefeest

Er zijn zo van die mijlpalen in het leven van je oogappel. De communie of het lentefeest bijvoorbeeld. Op die dag staat je feestvarkentje centraal en wil jij zorgeloos genieten met je familie en vrienden.

Eventlocatie voor communiefeest en lentefeest

Feestzaal Den Ast is de perfecte locatie voor je communiefeest of lentefeest. Denk je aan een intiem diner met de naaste familie? Of wil je een uitgebreide walkingdinner met ook je vrienden en kennissen erbij? Bij Feestzaal Den Ast is élke formule mogelijk. Jij kiest! Dus laat ons weten wat je wensen zijn.

Communiefeest: klassiek menu of culinaire verkenning

De periode tussen Pasen en Pinksteren is traditioneel de communieperiode. Daarom voorzien we een gelegenheidsmenu. Maar misschien wil jij iets anders dan anders. Dan spreek je af met Nathalie en David om een menu op maat samen te stellen. Smakelijk!

Actie voor het feestvarkentje

Kinderen houden van actie en zitten niet graag stil op een feest. Dus wil je graag kinderanimatie of een springkasteel op je communiefeest of lentefeest. Of kies voor een thema en zet alles in het teken van voetballers, prinsessen of superhelden. Bij Feestzaal Den Ast is het allemaal mogelijk.

Feestlocatie voor jong en oud

Je communiefeest of lentefeest is er voor de hele familie, jong en oud. Daarom wil je een stijlvolle omgeving, een onberispelijke service en een hemelse keuken. Daarvoor staat het team van Feestzaal Den Ast garant. Schuif mee aan tafel!

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle feestzalen

  • Voor recepties van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!