Feestzaal voor je babyborrel en doopfeest

Is er een kleine spruit op komst? Gefeliciteerd! Je wilt je babygeluk delen met familie en vrienden en daarom denk je aan een gezellige babyborrel. Feestzaal Den Ast is dé plaats om je kleine wonder voor te stellen aan de wereld.

Doopfeest en babyborrel: kies je feestzaal én formule

Bij Feestzaal Den Ast kies je tussen drie feestzalen die ideaal zijn voor kleine én grote groepen. Ook het tuinterras is een aanrader voor tijdens de warme dagen.
De formule van je doopfeest en babyborrel kies je zelf: receptie, walkingdinner of klassiek diner. Bespreek je wensen met Nathalie en David en laat je vooral inspireren door onze culinaire suggesties.

Topcatering tijdens je doopfeest en babyborrel

Het gastronomische team van Feestzaal Den Ast staat garant voor een heerlijke keuken met plukverse ingrediënten. Ook de zaalverantwoordelijke is er op elk moment voor jou. Kortom: we zorgen ervoor dat alles piekfijn verzorgd is zodat je zorgeloos geniet met je kleine spruit.

De ideale datum voor je babyborrel

Na de geboorte staan je familie en vrienden te trappelen om kennis te maken met je kleine wonder. Oma en opa zijn natuurlijk welkom van bij het prille begin. Toch heb je de eerste weken voldoende rust nodig. Organiseer daarom je babyborrel 8 weken na de geboorte van je spruit. Dan hebben je vrienden, collega’s en familie een datum om naar uit te kijken. Terwijl jij thuis rustig geniet met je kleintje.

Doopfeest of babyborrel: ook de kindjes feesten mee

De kindjes van je gasten feesten graag mee, maar al dat grotemensengedoe vinden ze maar saai. Feestzaal Den Ast to the rescue! We zorgen voor een leuk hoekje waar ze dolle pret beleven – met of zonder kinderanimatie. Laat ons vandaag weten wat jíj van je babyborrel of doopfeest verwacht. Het team van Feestzaal Den Ast doet de rest.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle feestzalen

  • Voor recepties van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!