Feestzaal voor je huwelijksfeest

Stap je in het huwelijksbootje? Proficiat! Neem even de tijd om kennis te maken met Feestzaal Den Ast, want de mooiste dag van je leven verdient een stijlvol en warm decor.

Jij bepaalt hoe je dag verloopt

Wil je een groots diner of een huwelijksfeest in intieme kring? Een klassiek banket of een leuke barbecue? We luisteren naar jullie en maken een voorstel dat perfect aansluit bij je wensen. Daarna bespreken we alles tot in detail zodat we niets aan het toeval overlaten. Dat is de beste voorbereiding voor een zorgeloze en onvergetelijke huwelijksdag.

All-informule en huwelijksfeest op maat

Soms heb je een helpende hand nodig om je ideale feestmenu samen te stellen. Daarom werkten Nathalie en David een aantal all-informules uit: van de receptie tot de drankjes tijdens het dansfeest. Heb je liever een huwelijksfeest op maat? Dan stellen we graag samen het menu en het programma op.

Trek je dansschoenen aan

Geen huwelijksfeest zonder swingende dansvloer. Vanzelfsprekend is er in je feestzaal een geluidsinstallatie die knalt – en daar hoort ook de sfeervolle verlichting bij. Je zet onze huis-dj aan het werk, je brengt je eigen dj mee of je geniet van livemuziek. Swingen maar!

Vaste contactpersoon voor je huwelijksfeest

Je huwelijksfeest organiseren, daar komt veel bij kijken. Daarom krijg je een vaste contactpersoon bij Feestzaal Den Ast. Dat is je garantie voor een vlotte voorbereiding. En tijdens je huwelijksfeest staat onze zaalverantwoordelijke klaar om al je vragen te beantwoorden.
Ben je klaar om je grote dag voor te bereiden? Het team van Feestzaal Den Ast staat paraat.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle feestzalen

  • Voor recepties van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!