Zaal voor koffietafel en rouwmaaltijd

Een rouwmaaltijd of koffietafel organiseren doe je niet met plezier. Want het betekent dat je afscheid moet nemen van iemand die je dierbaar is. Toch doet het deugd om herinneringen op te halen en in een gemoedelijke sfeer samen te zijn met je familie, vrienden en kennissen. Bij Feestzaal Den Ast vind je daarvoor een geschikte zaal.

Koffietafel en rouwmaaltijd: 3 zalen

Feestzaal Den Ast heeft 3 sfeervolle en warme zalen voor een rouwmaaltijd voor kleine en grote groepen. Je kiest tussen verschillende standaardformules of je vraagt een voorstel op maat. Neem daarom contact op met Nathalie en David, en vertel hen wat je wensen zijn.

Van klassieke koffietafel tot culinaire rouwmaaltijd

Een koffietafel of rouwmaaltijd houden is een typisch Vlaamse gewoonte. In bepaalde streken is dat vaak een koffietafel met belegde pistolets, sandwiches en koffiekoeken. In andere streken kiezen ze voor een culinaire rouwmaaltijd met passende wijnen. Bij Feestzaal Den Ast kies jij de formule.

Rouwmaaltijd en koffietafel: emotioneel moment

Bij Feestzaal Den Ast vind je 3 zalen met een ongedwongen sfeer en voldoende privacy. Je ontmoet er de mensen die belangrijk waren voor de overledene en krijgt er de ruimte om bij te praten. Het team van Feestzaal Den Ast zorgt ervoor dat alles perfect verloopt, zodat je geen stress ervaart tijdens deze emotionele dag.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle feestzalen

  • Voor recepties van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!