Personeelsfeest

Iets te vieren of gewoon een gezellig samenzijn na de werkuren? Beleef een onvergetelijke avond samen met al uw collega’s tijdens een personeelsfeest. Den Ast biedt een perfecte locatie voor grote en kleine groepen. Leer uw werknemers beter kennen in combinatie met een culinaire reis in één van onze feestzalen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

1: Van de dancing queens tot de toogplakkers

Wij zorgen voor de ontspannen touch naast de werkvloer zodat iedereen elkaar op een andere manier kan leren kennen. Kies uit onze verschillende feestzalen de ideale locatie om uw evenement te organiseren. Wij hebben zalen ter beschikking voor zowel grote als kleinere groepen. Tijdens de warmere dagen kan u ook genieten van de terrastuin. 

2. U bepaalt de formule

Gaat uw voorkeur naar gezellige barbecue, een receptie met walking dinner en dansfeest of verkiest u eerder om de culinaire kant op te gaan? 

Contacteer ons voor meer info, Nathalie en David helpen u graag verder met een voorstel op maat.

3. Beleef de mooiste momenten

Mag uw personeelsfeest wel wat extra hebben? Wij verzorgen graag de benodigdheden voor een bloedstollende quiz, een podium met geluid- en lichtinstallatie of een andere leuke activiteit. Samen maken we van uw personeelsfeest een onvergetelijk moment waar uw werknemers nog lang over zullen napraten aan het koffiemachine.

4. Een grote groep? Geen probleem!

Feestzaal Den Ast is vlot bereikbaar vanuit Brussel, Leuven en Mechelen. Grote groepen hebben niets te vrezen, er is een grote parking naast de feestzaal voor 80 à 100 wagens.

Laat ons vandaag weten wat u van uw personeelsfeest verwacht. Het team van Feestzaal Den Ast zorgt voor de rest.

Vragen of offerte nodig?

Vul het contactformulier in, er neemt snel iemand contact met u op.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.