Feestzalen

Feestzaal Den Ast is dé locatie voor al uw particuliere of professionele evenementen. U kan kiezen uit één van onze drie feestzalen, elk met zijn eigen karakter, sfeer en gezelligheid, die het best past bij uw voorkeuren en een charmante tuin.

De Eestzaal

Onze Eestzaal is geschikt voor recepties en walking dinners. beschikt over grote ramen met een prachtig uitzicht op onze tuin. Mag het wat intiemer voor een duidelijke presentatie? Dan schuiven we onze gordijnen dicht voor een optimale beleving.

Het Pakhuis

Het Pakhuis is ideaal voor grote feesten en evenementen. Onze grote dansvloer staat paraat voor iedereen die de benen eens wil losschudden onder de beats van een dj of liveband. Onze verlichting zorgt steeds voor de juiste sfeer.

De Moutzaal

De Moutzaal is een stijlvolle ruimte, gekarakteriseerd door de houten balken en vele lichtinval. De zaal bestaat uit twee niveaus, ideaal voor recepties en buffetten. Voor kleinere bijeenkomsten kunnen we de zaal gemakkelijk onderverdelen in compartimenten.

De Tuin

Onze Tuin, een prachtige groene oase, is geschikt voor ceremonies, recepties en walking dinners. Deze buitenruimte heeft tal van mogelijkheden en een betoverende charme voor onvergetelijke momenten.

Vragen of offerte nodig?

Vul het contactformulier in, er neemt snel iemand contact met u op.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.