Eventlocatie voor je personeelsfeest

Het is tijd om je medewerkers te trakteren op een onvergetelijke dag of avond. Tijd voor je personeelsfeest, de ideale gelegenheid om je waardering voor je medewerkers te tonen. Je feestlocatie? Feestzaal Den Ast natuurlijk.

Personeelsfeest voor iedereen

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Je personeelsfeest is ideaal om stoom af te blazen en je medewerkers leren elkaar op een persoonlijke manier kennen. Dat zorgt dan weer voor een relaxte sfeer op de werkvloer. Zorg er wel voor dat iedereen zich thuis voelt: van de tijgers op de dansvloer tot de plakkers aan de toog. Neem daarom contact op met Nathalie en David en stel het ideale feestprogramma samen.

Personeelsfeest: jij bepaalt de formule

Jij bepaalt het verloop en de formule van je personeelsfeest: een gezellige barbecue, een receptie met walkingdinner en dansfeest. Of een banket met alles erop en eraan. Je kiest tussen 3 sfeervolle feestzalen en tijdens de zomerdagen geniet je ook van de terrastuin. Kortom: voor kleine én grote personeelsfeesten is Feestzaal Den Ast je gedroomde locatie.

Maak een onvergetelijke avond van je personeelsfeest

Een spannende quiz, improvisatietheater of een thema dat centraal staat. Je wilt niet zomaar een feest. Nee, je wilt een avond die in het geheugen gegrift staat en daarom zoek je een leuke activiteit. Gelukkig sta je er niet alleen voor: het team van Feestzaal Den Ast zoekt mee. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Feestzaal Den Ast: centrale ligging en goed bereikbaar

Feestzaal Den Ast vind je in Kampenhout: uitstekend bereikbaar vanuit Brussel, Leuven en Mechelen. Bovendien is er een grote parking naast de feestzaal voor meer dan 100 auto’s. Alles is aanwezig om een absolute topper te maken van je personeelsfeest.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle zalen

  • Voor events van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties en andere events in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

  • Internet, beamer, whiteboard, flipchart, micro’s en geluidsinstallatie

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!