Babyborrel

Een baby’tje op komst of net geboren? Proficiat! Uiteraard is dit een moment dat u graag wilt delen met uw geliefden. Bij Feestzaal Den Ast organiseren wij uw babyborrel in één van onze zalen, zodat u uw klein wondertje kan voorstellen aan de wereld. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

1. Kies uw feestzaal en formule

Kies uit onze verschillende feestzalen de ideale locatie voor uw geboortefeest. We hebben verschillende zalen in de aanbieding voor kleine of grote groepen. Ons tuinterras is ook zeker een aanrader voor de warmere dagen. 

2. Culinair genieten

Ons gastronomisch team zorgt tijdens uw event voor een topcatering. Wij staan garant voor een inspirerende keuken met verse ingrediënten waar genieten centraal staat. 

Kies uit onze verschillende babyborrel-formules. Contacteer ons voor meer info, Nathalie en David helpen u graag verder en inspireren u met culinaire suggesties.

3. It's a date!

Prik een datum wanneer u graag de babyborrel wilt laten doorgaan. Wij raden aan om dit minstens 8 weken na de geboorte te organiseren. Zo hebben zowel de ouders als het kind voldoende tijd om te rusten. 

4. Wij denken aan iedereen

Op de grote dag hoeft u zich nergens zorgen over te maken en vooral te genieten in het bijzijn van vrienden en familie. Zijn er nog andere kinderen aanwezig? Wij zorgen voor een gezellig plekje (met of zonder kinderanimatie) waar ze zich kunnen amuseren.

Vragen of offerte nodig?

Vul het contactformulier in, er neemt snel iemand contact met u op.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.