Huwelijksfeest

De mooiste dag van u en uw partner verdient een prachtig feest. Beleef samen een prachtige dag in alle warmte en gezelligheid, in samenzijn met uw geliefden.

Ontdek elke stap van jouw huwelijksfeest!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Meebepalen vanaf de eerste minuut

1. U bepaalt mee van de eerste minuut

Heeft u een groot feest in gedachten of viert u liever in intieme kring? Kies uit onze verschillende feestzalen de ideale locatie voor uw huwelijksfeest. We maken uitgebreid kennis en maken een voorstel op maat die aansluit bij uw wensen.

Culinair genieten

2. Culinair genieten

Ons gastronomisch team zorgt tijdens uw event voor een topcatering. Wij staan garant voor een inspirerende keuken met verse ingrediënten waar genieten centraal staat. 

Geniet van ons feestmenu of laat ons samen een gepersonaliseerd menu op maat samenstellen. Contacteer ons voor meer info, Nathalie en David helpen u graag verder en inspireren u met culinaire suggesties.

Vergeet uw dansschoenen niet

3. Vergeet uw dansschoenen niet

Een datum vastgeprikt? Vergeet op uw grote dag zeker uw dansschoenen niet, wij zorgen in de feestzaal voor een knallende geluidsinstallatie met sfeervolle verlichting zodat iedereen een onvergetelijke avond beleeft.

Vaste contactpersoon

4. Vast contactpersoon

U leeft gedurende de voorbereidingsperiode heel erg toe naar uw grote dag, een huwelijksfeest vraagt namelijk veel organisatie. Daarom krijgt u bij Feestzaal Den Ast een vaste contactpersoon toegewezen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Tijdens uw huwelijksfeest staat de zaalverantwoordelijke klaar om aan al uw wensen te voldoen. 

Laat ons vandaag weten wat u van uw huwelijksfeest verwacht. Het team van Feestzaal Den Ast zorgt voor de rest.

Vragen of offerte nodig?

Vul het contactformulier in, er neemt snel iemand contact met u op.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.