Jubileum

We weten dat ware liefde voor eeuwig doorgaat, maar het is belangrijk om uw huwelijksdag af en toe in de bloemetjes te zetten. Bij Feestzaal Den Ast beleeft u uw huwelijksfeest opnieuw alsof het gisteren was en haalt u mooie herinneringen op in het bijzijn van vrienden en familie.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

1. Een zaal voor elke gelegenheid

Heeft u een groot feest in gedachten of viert u liever in intieme kring? Kies uit onze verschillende feestzalen de ideale locatie voor uw jubileum. 

2. Genieten op alle vlakken

Ons gastronomisch team zorgt tijdens uw event voor een topcatering. Wij staan garant voor een inspirerende keuken met verse ingrediënten waar genieten centraal staat. 

Kies een formule die past bij uw feest: een uitgebreide receptie met walking dinner, of eerder een klassiek banket? Alles is mogelijk. Vertel ons uw verwachtingen, van thema tot aantal personen tot budget.

Contacteer ons voor meer info, Nathalie en David helpen u graag verder met een voorstel op maat.

3. Vergeet uw dansschoenen niet

Een datum vastgeprikt? Vergeet op uw grote dag zeker uw dansschoenen niet, wij zorgen in de feestzaal voor een knallende geluidsinstallatie met sfeervolle verlichting zodat iedereen een onvergetelijke avond beleeft. Zet onze huis-dj in, neem een eigen dj mee of kies misschien voor een live optreden. Eén ding is zeker: een muzikale avond met veel ambiance is alvast verzekerd!

4. Vaste contactpersoon

U leeft gedurende de voorbereidingsperiode heel erg toe naar uw grote dag, een jubileum vraagt namelijk veel organisatie. Daarom krijgt u bij Feestzaal Den Ast een vaste contactpersoon toegewezen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Tijdens uw jubileum staat de zaalverantwoordelijke klaar om aan al uw wensen te voldoen. 

Laat ons vandaag weten wat u van uw jubileum verwacht. Het team van Feestzaal Den Ast zorgt voor de rest.

Vragen of offerte nodig?

Vul het contactformulier in, er neemt snel iemand contact met u op.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.