Feestzaal voor je jubileum

Je huwelijksdag is al een tijdje geleden, maar de liefde tussen jou en je partner is springlevend. Dan is het fijn om je huwelijksdag opnieuw te beleven tijdens een jubileumfeest. Waar? Bij Feestzaal Den Ast natuurlijk.

Drie feestzalen voor je jubileum

Je kiest tussen drie sfeervolle en gezellige feestzalen voor je jubileumfeest – voor elk wat wils. Ook het verloop en de formule van je feest heb je volledig in de hand. Wil je starten met een uitgebreide receptie en daarna een walkingdinner? Of denk je aan een klassiek banket? Alles is mogelijk: jij en je partner kiezen!
Neem contact op met Nathalie en David van Feestzaal Den Ast. Vertel hen wat je wensen zijn en laat je op sleeptouw nemen. Zij bezorgen je een onvergetelijke ervaring.

Een streepje muziek op je jubileum

Een jubileumfeest draait om gezelligheid. Genieten met je vrienden, kinderen en kleinkinderen. Daar hoort natuurlijk een streepje muziek bij. Wil je een liveband die je nostalgisch meesleept naar je huwelijksdag? Of zet je liever een dj aan het werk zodat de dansvloer ontploft? Jij vraagt, wij draaien!

Vaste contactpersoon voor je jubileumfeest

Een jubileumfeest organiseren, daar komt veel bij kijken. Daarom krijg je een vaste contactpersoon bij Feestzaal Den Ast. Dat is je garantie op een vlotte voorbereiding. En tijdens je feestavond staat onze zaalverantwoordelijke klaar om al je vragen te beantwoorden.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle feestzalen

  • Voor recepties van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!