Verjaardagsfeest

Een speciale leeftijd te vieren of is uw verjaardag gewoon de ideale gelegenheid om een topfeestje te geven met vrienden en familie? Of misschien wilt u wel een surprise party organiseren voor een geliefde? Dan bent u bij Feestzaal Den Ast aan het juiste adres.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

1. Een zaal voor elke gelegenheid

Heeft u een groot feest in gedachten of viert u liever in intieme kring? Kies uit onze verschillende feestzalen de ideale locatie voor uw verjaardagsfeest. 

2. Genieten op alle vlakken

Ons gastronomisch team zorgt tijdens uw event voor een topcatering. Wij staan garant voor een inspirerende keuken met verse ingrediënten waar genieten centraal staat. 

Kies een formule die past bij uw feest: een sfeervolle barbecue op het tuinterras, een klassiek diner of een spetterende fuif met dj. Vertel ons uw verwachtingen, van thema tot aantal personen tot budget.

Contacteer ons voor meer info, Nathalie en David helpen u graag verder met een voorstel op maat.

3. Vergeet uw dansschoenen niet

Een datum vastgeprikt? Vergeet op uw grote dag zeker uw dansschoenen niet, wij zorgen in de feestzaal voor een knallende geluidsinstallatie met sfeervolle verlichting zodat iedereen een onvergetelijke avond beleeft. Zet onze huis-dj in, neem een eigen dj mee of kies misschien voor een live optreden. Eén ding is zeker: een muzikale avond met veel ambiance is alvast verzekerd!

4. Een feest voor jong en oud

Een grote vrienden- of familiekring brengt jong en oud samen. Voor de kinderen creëren wij graag een leuk speelhoekje (met of zonder kinderanimatie). Voor de oudere feestvierders verzorgen we een zithoek waar het gezellig vertoeven is (als ze al niet op de dansvloer terug te vinden zijn natuurlijk!).

Laat ons vandaag weten wat u van uw verjaardagsfeest verwacht. Het team van Feestzaal Den Ast zorgt voor de rest.

Vragen of offerte nodig?

Vul het contactformulier in, er neemt snel iemand contact met u op.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.