Feestzaal voor je verjaardagsfeest

Plan je een verrassingsfeest voor de verjaardag van een familielid of vriend? Of ben je zélf het feestvarken en wil je een spetterende party organiseren? Dan ben je bij Feestzaal Den Ast aan het juiste adres. Laat ons weten hoe jij je feest ziet!

Drie zalen voor je verjaardagsfeest

Bij Feestzaal Den Ast kies je tussen drie zalen voor je verjaardagsfeest. Jij kiest de formule van je party: een sfeervolle barbecue op het tuinterras, een klassiek diner of een spetterende fuif met dj. Bij Feestzaal Den Ast bepaal jíj hoe je avond verloopt.

Je verjaardagsfeest bij Feestzaal Den Ast

Neem contact op met Nathalie en David en vertel hen wat je verwachtingen zijn: thema van het feest, aantal personen en budget. Even later krijg je een voorstel op maat en dan is het aan jou om de knoop door te hakken.

Verjaardagsfeest? Trek je dansschoenen aan!

Wil je een knalfuif maken van je verjaardagsfeest? Dan zet je onze huis-dj aan het werk of je neemt je eigen dj mee. Vanzelfsprekend vind je een professionele audio-installatie in je feestzaal. Ook een liveband is de moeite waard. Overtuigd? Het team van Feestzaal Den Ast regelt het allemaal voor jou.

Verjaardagsfeest voor jong én oud

Nodig je de hele familie uit op je verjaardagsfeest? Dan krijg je een mooie mix van jong en oud. Voor de kindjes maken we een leuk speelhoekje, met of zonder kinderanimatie. Voor de oudere feestvierders maken we een zithoek waar het gezellig vertoeven is. Zo wordt je verjaardagsfeest voor iedereen een onvergetelijk moment.

FEESTZAAL

DEN AST

IN EEN

NOTENDOP

  • Drie gezellige en stijlvolle feestzalen

  • Voor recepties van 5 tot 450 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten

  • Een ruime tuin voor recepties in de openlucht

  • Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat

  • Parking naast de deur voor meer dan 100 auto’s

  • Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven

Contacteer ons

Wens je onze nieuwsbrief te ontvangen?
Schrijf je dan hier in!